Fietsverzekering. Exclusieve waarborgen voor u en uw fiets!

Nu u wat meer tijd hebt, trekt u er bij mooi weer waarschijnlijk wel eens op uit met de fiets. Een gezellige fietstocht langs rustige wegen, af en toe halt houden bij een terrasje… Het goede leven!

Als fietser bent u erg kwetsbaar en een ongeval is soms sneller gebeurd dan u denkt. Een gebroken ketting, een val of een aanrijding zijn geen uitzonderingen of zelfs een gestolen fiets hoort er jammer genoeg steeds vaker bij. De medische en materiële kosten kunnen hierbij erg hoog oplopen. Dankzij onze fietsverzekering, een schadeverzekering en ongevallenverzekering speciaal voor u en uw fiets, hoeft u zich niet langer zorgen te maken!

Deze unieke en complete bescherming voor uzelf en uw partner, is een onmisbare aanvulling in uw pakket familiale verzekeringen dankzij haar aantrekkelijke troeven:

    [list_item icon=”check”]een formule op maat, rekening houdend met uw gezinssituatie en de waarde van uw fiets(en) [list_item icon=”check”]hoge vergoedingen bij medische kosten en blijvende invaliditeit [list_item icon=”check”]financiële bescherming van uw naasten in geval van overlijden [list_item icon=”check”]vergoeding van de materiële schade van uw fiets en toebehoren [list_item icon=”check”]onmiddellijke en uitgebreide bijstand bij panne, ongeval of diefstal

Meer informatie aanvragen